Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Siam Rehab Thailand Faciliteiten

Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving. Siam Rehab biedt een breed scala aan faciliteiten zoals luxueuze slaapkamers met badkamer, airconditioning, internetverbinding en meer. Dit alles in de prachtige omgeving van Chiang Rai.

Faciliteiten van Siam Rehab

Siam Rehab biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand). Het verslavingscentrum Siam Rehab bevindt zich net buiten de stad Chiang Rai, in het noorden van Thailand. Bij Siam Rehab hebben we o.a. eetruimtes binnen en buiten, een rookruimte, een groepsruimte, 30 hectare jungletuinen, sportruimte en ruimtes voor recreatie. 

Onze kliniek is zo ontworpen zodat je het beste uit je behandeling kan halen. Naast bovenstaande faciliteiten hebben we ook meerdere afgelegen rustige zitgedeeltes waar je een boek kunt lezen of kunt reflecteren.

Naast de faciliteiten binnen Siam Rehab is er ook de mogelijkheid om te wandelen/hardlopen in de mooie omgeving van onze kliniek.

Slaapkamers

Siam Rehab beschikt over comfortabele, luxueuze kamers, allen met een eigen badkamer. Siam Rehab is gemaakt van duurzame materialen en bijna alle bouwmaterialen komen van het eigen terrein.

Al onze kamer zijn inclusief:

  • En-suite badkamers met warm en koud water
  • Gloednieuwe comfortabele matrassen
  • Prachtig uitzicht op de bergen en de tuin
  • Airconditioning en plafondventilators
  • Kledingkast
  • Bureau met leeslamp
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Wasserette
  • Veel van onze bedden zijn gebouwd van gigantische bamboestokken afkomstig uit de nabije omgeving van Siam Rehab
  • Zelfs de gevelbekleding van het gebouw en de muurafwerkingen zijn gemaakt van bamboe en rieten matten die in de jungle op het terrein zijn geoogst en vakkundig door ambachtslieden zijn bewerkt zodat de kliniek perfect past in de omgeving.

Mobiele en internettoegang

We hebben overal gratis snelle wifi internettoegang en er is een betrouwbare 4G gsm service met een nabijgelegen zendmast (simkaarten kunnen worden gekocht bij de lokale supermarkt).

Bijeenkomsten in Chiang Rai

Regelmatig gaan we naar de AA en NA bijeenkomsten in Chiang Rai.

Eten en drinken

We hebben een volledige keuken waar onze chef-koks Sine en Toi samen met hun team heerlijke en gezonde Thaise en Westerse gerechten bereiden. We gebruiken lokale producten om er zeker van te zijn dat het zo vers en gezond mogelijk is. Tevens houden we rekening met alle dieet- en smaakwensen.

Tropisch klimaat en airconditioning

Omdat we in het noorden van Thailand zijn gevestigd, hebben we het geluk dat we een van de meest ideale weersomstandigheden in Azië hebben met seizoensgebonden koele avonden. Voor die keren dat het erg warm is, is Siam Rehab overal (inclusief de slaapkamers) voorzien van airconditioning.

De prachtige landelijke omgeving van Chiang Rai

Gelegen in de prachtig verzorgde tuinen van bij 30 hectare is Siam Rehab echt een plek waar je kunt genezen van je verslaving en waar je opnieuw leert te genieten van de natuur en waar je innerlijk rust kunt vinden die je leven weer aangenaam maakt en je herstel zal bespoedigen.