Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Nazorg bij Siam Rehab

Bij Siam Rehab weten we dat nazorg een essentieel onderdeel is van een succesvol herstelprogramma. Daarom zullen we je helpen bij het vinden van de juiste nazorg die bij jou past. Daarnaast hebben wij ook een online support groep om je te ondersteunen.

Siam herstelgemeenschap

Siam Rehab biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand). Naast de behandeling onderhouden we een online support groep voor al onze voormalige patiënten. Na afloop van je behandeling wordt je uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Deze groep van oud-patiënten is een plek voor het delen van succesverhalen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt maar ook voor diegene die nog hard aan het werken zijn aan hun herstel. Onze patiënten hebben hierdoor de mogelijkheid om elkaar te begeleiden en om in contact te blijven met de behandelaren en andere medewerkers van het Siam Rehab team.

Veel van onze patiënten blijven actief en zijn bijvoorbeeld sprekers bij bijeenkomsten voor verslaafden en fungeren zo als een voorbeeld voor de nieuwe patiënten bij Siam Rehab. We kijken er naar uit hoe jij ons kan laten zien wat voor een vooruitgang je hebt geboekt en hoe je hiermee anderen kan inspireren.

De behandeling van Siam Rehab gaat niet alleen over de korte termijn maar ook hoe jij de rest van je leven als een nuchtere en niet-verslaafde je leven een nieuwe invulling kan geven. Het vergt tijd om de gevolgen van een verslaving onder controle te krijgen, Vaak een leven lang. Wij bij Siam Rehab zullen je hier altijd bij helpen, omdat jullie succes ons succes is.

Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.

Siam Rehab Herstel Gemeenschap Berichten

Hieronder vind je een paar voorbeelden van berichten die dagelijks bij ons binnenkomen op de Siam Rehab Herstel Gemeenschap