Ons team in Siam Rehab Thailand

Bij Siam Rehab hebben we een team van hooggekwalificeerde specialisten samengesteld om je te laten afkicken zodat je zonder verslaving verder kan leven. Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.

Ons team in Siam Rehab Thailand

Siam Rehab biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand). Bij Siam Rehab hebben we een team van professionals die toegewijd is om het meest effectieve verslavingszorg ter wereld te bieden. Alle onze behandelaren zijn ervaringsdeskundigen en hebben dus zelf ondervonden hoe het is om verslaafd te zijn en hebben geleerd om weer drugsvrij en nuchter door het leven te gaan. Met deze achtergrond zijn ze opgeleid tot behandelaar.

Doordat ze zelf verslaafd zijn geweest, zijn onze behandelaren in staat om een goede band op te bouwen met onze patiënten. Daarnaast heeft Siam Rehab ook het meeste personeel per patiënt tot zijn beschikking, uniek in de verslavingszorg.

Naast onze behandelaren en ondersteunend personeel hebben we een uitstekend team dat zorgt draagt voor het goede reilen en zeilen binnen de kliniek zodat we alle service en ondersteuning kunnen bieden die nodig is voor een all-in afkickkliniek. Dit strekt zich uit van keukenpersoneel, sportfaciliteiten, terreinonderhoud tot de veiligheid in de kliniek.

Team Siam Rehab

Dr. Nattapatt Sukkhosawat, MD/Psychiatrist (Dr. Mark)

Medisch directeur

Dr. Jutta Pauls

Europa Medisch Directeur

Psychiater

Dr. Erik Fleischman

Medisch adviseur

Panjama Praimanee

Directeur / Psycholoog

Roy Faessen

Casemanager

(Europa)

René Feyen - (Msc Psych)

Psycholoog -

Intake en

Nazorg Europa)

John Smith - BA

Senior behandelaar

Earl Kotzin

Behandelaar

Taweechai Khampen

Klinische psycholoog

Palakorn Moonwai

Klinische psycholoog

Nuttasit Arayawangso (Natti)

Hoofd verpleging

Santi Charoenwong

Sport instructeur, Traditionele Thaise Massagetherapeut

Yin

Yin is een schattige Beagle die er naar uit kijkt om je te verwelkomen in onze afkickkliniek met een natte neus en een knuffel.

Lees verder

Sua

Sua, zijn naam betekent tijger in het Thai’s. Hij is hier opgegroeid maar eigenlijk was het de hond van onze buren maar hij had het zo goed naar zijn zin bij ons dat hij niet meer is weggegaan.

Sua is zo lief en zachtaardig dat we hem graag bij ons willen hebben en hij is dan ook de meeste dagen bij ons aanwezig.

Lees verder

Lucky

Lucky is aan de kant van de weg gevonden, werd naar de kliniek gebracht en hier heeft hij een tweede kans gekregen. Bedekt met schurft en nog nooit in bad geweest, zag zijn toekomst er niet goed uit. Nadat hij was verzorgd en weer gezond was, beschouwde hij het als zijn missie om onze nieuwe patiënten op hun gemak te stellen en de nachtbewaker te helpen bij zijn werk. Hij kan goed luisteren en zal je geheimen nooit doorvertellen op voorwaarde dat je hem zo nu en dan wel over zijn buikje wrijft.

Lees verder