Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Ons team in Siam Rehab Thailand

Bij Siam Rehab hebben we een team van hooggekwalificeerde specialisten samengesteld om je te laten afkicken zodat je zonder verslaving verder kan leven. Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.

Ons team in Siam Rehab Thailand

Siam Rehab biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand). Bij Siam Rehab hebben we een team van professionals die toegewijd is om het meest effectieve verslavingszorg ter wereld te bieden. Alle onze behandelaren zijn ervaringsdeskundigen en hebben dus zelf ondervonden hoe het is om verslaafd te zijn en hebben geleerd om weer drugsvrij en nuchter door het leven te gaan. Met deze achtergrond zijn ze opgeleid tot behandelaar.

Doordat ze zelf verslaafd zijn geweest, zijn onze behandelaren in staat om een goede band op te bouwen met onze patiënten. Daarnaast heeft Siam Rehab ook het meeste personeel per patiënt tot zijn beschikking, uniek in de verslavingszorg.

Naast onze behandelaren en ondersteunend personeel hebben we een uitstekend team dat zorgt draagt voor het goede reilen en zeilen binnen de kliniek zodat we alle service en ondersteuning kunnen bieden die nodig is voor een all-in afkickkliniek. Dit strekt zich uit van keukenpersoneel, sportfaciliteiten, terreinonderhoud tot de veiligheid in de kliniek.

Team Siam Rehab

Dr. Nattapatt Sukkhosawat, MD/Psychiatrist (Dr. Mark)

Medisch directeur

Dr. Jutta Pauls

Europa Medisch Directeur

Psychiater

Dr. Erik Fleischman

Medisch adviseur

Panjama Praimanee

Directeur / Psycholoog

Roy Faessen

Casemanager

(Europa)

René Feyen - (Msc Psych)

Psycholoog -

Intake en

Nazorg Europa)

Sean - BA

Senior behandelaar

Earl Kotzin

Behandelaar

Taweechai Khampen

Klinische psycholoog

Palakorn Moonwai

Klinische psycholoog

Kit

Hoofd verpleging

Jump

Sport instructeur, Traditionele Thaise Massagetherapeut

Yin

Sua

Lucky