Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Algemene Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de Siam Rehab behandelprogramma’s

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op Siam Rehab-programma’s

Faciliteiten behandelprogramma

Inbegrepen in onze behandelingsprogramma’s zijn accommodatie, maaltijden, gebruik van resortfaciliteiten, een team van ervaren professionele behandelaren en ondersteunend personeel die een hoog niveau van comfort en zorg bieden. Het enige dat niet is inbegrepen, is uw zakgeld voor sigaretten (voor rokers), vliegtickets naar Chiang Rai en ziekenhuisopname (indien nodig).

Detox- en medicatievoorwaarden

 

  • Medicatie en behandeling voor andere aandoeningen zijn niet inbegrepen, zoals bloeddrukmedicatie, diabetesmedicatie, antidepressiva, etc.
  • Intramurale medische zorg, hetzij in een kliniek of ziekenhuis, wordt niet gedekt door Siam Rehab en wordt rechtstreeks aan u door de kliniek of het ziekenhuis in rekening gebracht. (De overgrote meerderheid van de cliënten heeft geen intramurale zorg nodig.)
  • Patiënten worden opgenomen in Siam Rehab als hun doel volledige onthouding is van onnodige stemmingswisselende medicatie. Het is mogelijk dat patiënten geen methadon of benzodiazepines mogen gebruiken gedurende de volledige behandeling bij Siam Rehab.
  • Zelfs als dit wordt voorgeschreven door een arts in het thuisland van de klant, moeten alle medicijnen die in Siam Rehab worden gebruikt voor detox of andere aandoeningen zijn goedgekeurd door Dr. Mark.

Lees hier meer over de detox en medicatie bij Siam Rehab

No Show en vertraagde aankomst

Als u bent aangemeld voor het Siam Rehab-programma en niet op de afgesproken datum aankomt, zonder dat u hierover contact heeft gehad met het  management van Siam Rehab, gaat u ermee akkoord dat alle bovenstaande voorwaarden van toepassing zijn alsof u op de verwachte dag bent aangekomen, dit omvat het restitutiebeleid, enz. Uw behandeling begint ook op de dag van uw verwachte aankomst en uw voltooiingsdatum zal dat weerspiegelen.

Siam Rehab is een afkickkliniek en biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.