Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Het behandelschema bij Siam Rehab

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit bij Siam Rehab? En hoe worden de weekenden besteed? Hieronder lees je er alles over ons behandelschema.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit bij Siam Rehab

Een gemiddelde dag in Siam Rehab (maandag tot vrijdag) begint met het wakker worden en opstaan om 06:30, tenzij iemand in de detoxbehandeling zit, dan kan dit afwijken. De ochtend groepsbijeenkomst is een check-in en planning sessie om iedereen op schema te hebben voor de dagelijkse activiteiten en behandelingen. Voor het ontbijt hebben we ochtendoefeningen gevolgd door de eerste twee groepssessies van die dag.

Na de ochtend groepsbehandelingen en een pauze volgen de patiënten een behandeling bij hun eigen behandelaar.

Na de lunch woont iedereen een presentatie bij, dit kan het levensverhaal zijn van een medeverslaafde of een educatieve lezing door een van onze behandelaren. De onderwerpen die aan bod komen verschillen per dag.

Na de laatste groepssessie van de dag kan er tot het avondeten worden gesport, gewandeld of een andere activiteit worden ondernomen. Daarnaast zullen we ook een aantal keren per week bijeenkomsten van mensen in herstel in de stad bijwonen. De avond kunnen onze patiënten zelf invullen zoals films kijken, spelletjes spelen of een boek lezen. Het licht gaat om 22.30 uit.

De weekenden bij Siam Rehab

Na een drukke week van intensieve behandelingen verdienen we allemaal een pauze. Op de zaterdag hebben we een minder druk programma. Op zondag kan de tijd besteed worden aan wandelingen in de omgeving, samen lunchen of een bezoek brengen aan een van de boeddhistische tempels in de buurt.

Het programma bij Siam Rehab is intensief en uitgebreid, maar het is ook flexibel zodat we kunnen voldoen aan ieders individuele wensen. Waar we wekelijks een standaardprogramma zoals hierboven aanbieden, kunnen we waar nodig dit aanpassen aan de specifieke wensen en behoeften van onze patiënten. Onze filosofie is dat herstel zo leuk mogelijk moet zijn en dat de behandeling ervoor zorgt dat patiënten betrokken blijven bij hun herstel. Niemand kan acht uur per dag behandelingen volgen, dus we vullen de rest van de tijd in met leuke en interessante activiteiten die je altijd bij zullen blijven. Siam Rehab biedt een zorgvuldig ontwikkeld en effectief behandelingsprogramma in een tropische omgeving. Het programma is vol en zorgt voor drukke dagen, maar er is nog steeds genoeg tijd over om te ontspannen en om na te denken over de veranderingen in je leven die je zult ervaren. Ons programma is gericht en ontworpen om jou of je naasten de best mogelijke kans te geven om je te laten losbreken van je verslaving.

.

Behandelschema - Week 1-4

Opmerking:  Planningen kunnen worden gewijzigd.

Siam Rehab is een afkickkliniek en biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.