Veelgestelde Vragen

Hier zijn een paar veelgestelde vragen met betrekking tot ons klinische behandeling bij Siam Rehab.

Kan ik mijn geliefde/dierbare wegbrengen?

Ja: als u uw dierbare wilt vergezellen naar onze kliniek, dan is dit mogelijk. Wij kunnen aanbevelingen doen waar u lokaal kunt verblijven en u helpen vervoer terug naar Bangkok te regelen.

Wat moet ik meenemen?

Zie de Opname pagina.

Wat kan ik niet meenemen?

Illegale drugs of alcohol, aftershave en mondwater dat alcohol bevat, medicijnen waar u geen recept voor heeft. Gelieve medicijnen mee te brengen waar u een recept voor heeft, in een afgesloten container met het originele recept erbij.

Mag ik bezoek ontvangen?

Ja: ervan uitgaande dat dit van te voren geregeld is en de leidinggevende therapeut ermee akkoord gaat. Over het algemeen stellen wij voor dat u de eerste twee weken geen bezoek ontvangt.

Mag ik boeken meenemen?

Geen probleem; u mag elk boek meenemen dat u leuk vindt.

Is er een dokter full-time beschikbaar?

Nee: echter, Dr. Nattapatt Sukkhosawat M.D, of Dr. Mark in het kort, is regelmatig ter plekke, en er is ook een ziekenhuis voor noodgevallen op 5 minuten van het centrum. Dr. Mark is gespecialiseerd in verslavingsmedicatie en zal zorg dragen voor uw farmaceutische behoeften indien nodig. Hij werkt normaalgesproken vanuit zijn kantoor, slechts 5 minuten vanaf Siam Rehab en komt langs op vastgezette tijden of indien nodig. Via dokter Mark kunnen wij helpen met medische detox waar nodig, ofwel als poliklinisch patient ofwel in het ziekenhuis indien nodig.

Welke medicijnen krijg ik?

Wanneer u begint met uw programma wordt u meegenomen naar het ziekenhuis of de psychiater als dat nodig is, voor uw medische controle en beoordeling. Op dat moment krijgt u die medijnen voorgeschreven waarvan de dokter denkt dat die het beste zijn in uw situatie. (Indien nodig)

Wat is het Restitutiebeleid van Siam?

Zie de Prijzen en Betalingen pagina.