Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Kamers bij
Siam Rehab Thailand

Siam Rehab beschikt over ruime slaapkamers met een en-suite badkamer. Alle kamers hebben de beschikking over airconditioning.

Kamers bij Siam Rehab

Siam Rehab heeft grote, luxueuze en mooie kamers.  Ook beschikt elke kamer over een eigen badkamer.  Daarnaast beschikt  elke kamer over airconditioning (een absolute must gezien we in het tropische deel van de bergachtige regio van Thailand bevinden).

Elke kamer wordt dagelijks schoongemaakt, inclusief wasservice. Schoonmaak- en wasservice zijn allemaal volledig inbegrepen in de prijs, dit om je zoveel mogelijk comfort te bieden met zo weinig mogelijk stress.

 

Een goede nachtrust is een essentieel onderdeel van het herstel, omdat veel patiënten die in behandeling komen geen gestructureerde slaaproutine hebben. Het is in de rust van de slaapkamer dat onze patiënten weer gezonde, ononderbroken slaappatronen kunnen ontwikkelen.

Elke slaapkamer is authentiek en stijlvol ingericht om zo onze patiënten een oase van rust te bieden, een plek om te lezen, te schrijven, te mediteren of te ontspannen na een dag waarin hard gewerkt is aan herstel.

Siam Rehab is een afkickkliniek en biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving.