Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Locatie Siam Rehab Chiang Rai, Thailand

Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving. Rai is de ideale locatie voor een afkickkliniek in Thailand. Een stad die groot genoeg is zodat uitstekende medische voorzieningen voorhanden zijn, een internationale luchthaven maar ook ver weg van de bekende toeristische plekken met zijn feesten waar sommige delen van Thailand om bekend staan.

Locatie Siam Rehab in Chiang Rai, Thailand

Siam Rehab biedt verslavingszorg aan in het buitenland en ligt op ongeveer 30 minuten van de luchthaven van Chiang Rai en op 40 minuten van de stad Chiang Rai. Onze locatie is landelijk gelegen in de prachtige en rustige natuur. Het is de perfecte omgeving om ons te concentreren op ons verslavingsbehandelingsprogramma.

Chiang Rai is de perfecte locatie voor onze verslavingskliniek omdat het geen druk bezochte plek is waar drugs en alcohol de overhand hebben, zoals in Bangkok, Phuket, Samui en Pattaya. Onze afkickkliniek heeft precies wat een verslaafde, die net in herstel is, nodig heeft. Toen Siam Rehab zich op het eiland Samui bevond, merkten we dat veel van onze patiënten moeite hadden met het feit dat de kliniek gevestigd is nabij de vele feestlocaties. Om deze reden zijn we verhuisd naar Chiang Rai.

Vervoer naar Chiang Rai

De internationale luchthaven Chiang Rai ligt op 80 minuten vliegen van Bangkok (BKK) met elke dag tientallen vluchten van en naar Bangkok. Indien gewenst, kan Siam Rehab patiënten op de luchthaven van Bangkok opvangen en begeleiden naar de aansluitende vlucht, evenals vervoer met taxi naar onze afkickkliniek in Chiang Rai. De meeste van onze patiënten komen zelfstandig naar Chiang Rai, maar er zijn situaties dat hulp van een medewerker van Siam Rehab nodig is om de overstap te maken zodat je zonder zorgen naar de kliniek kunt reizen.

Mae Fah Luang - Chiang Rai International Airport (CEI)

Mae Fah Luang–Chiang Rai International Airport is bereikbaar vanaf onderstaande luchthavens:

– Don Muang International Airport (DMK),

– Suvarnabhumi International Airport (BKK),

– Singapore International Airport (SIN)

– Kuala Lumpur International Airport (KUL)

– Phuket International Airport (HKT)

– Hat Yai, Thailand

– Hong Kong

– Kunming, China.

Vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar Chiang Rai International Airport zijn o.a.:

Bangkok Airways

China Eastern Airlines

HK Express,

Nok Air heeft een samenwerkingsverband met Scoot van Singapore voor een eenvoudige overstap (inchecken en douane) van Singapore naar Chiang Rai (via Bangkok)

Thai Air Asia

Thai Lion Air

Thai Smile (Thai Airways)

Thai Viet Jet bedient de Chiang Rai to Phuket route, met drie vluchten per week.

Air Asia, Lion Air, Thai Smile (onderdeel van Thai Airways) en Thai Viet Jet zijn budgetmaatschapijen met veel bestemmingen in de regio.

* Doordat Bankok meerdere vliegvelden heeft kan het zijn dat je in Bangkok moet overstappen naar het andere vliegveld van Bangkok, hoewel we dit niet aanraden kan het zijn je deze overstap moet maken, er is in dat geval een gratis pendeldienst beschikbaar tussen de twee luchthavens.

Gerelateerde artikelen