Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

10 Redenen om te Kiezen voor Siam Rehab in Thailand

10 Redenen om te Kiezen voor Siam Rehab in Thailand

Wanneer iemand worstelt met een drugs- of alcoholverslaving en eindelijk de beslissing neemt om een behandelingsfaciliteit voor verslaving te overwegen, kunnen ze vaak overweldigd raken door het aantal beschikbare opties. Snel merken ze dat wanneer ze verschillende centra beginnen te bellen, er lange wachtlijsten en hoge kosten zijn. Het proces wordt steeds meer een kwestie van eliminatie totdat ze vinden wat ze geloven de beste faciliteit is voor hun behoeften, die hen op hun schema kan accepteren.

Bij het overwegen van een rehabilitatiecentrum voor alcohol of drugs in Thailand zijn er opties. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen om voor Siam Rehab te kiezen boven de andere beschikbare centra.

1: De Meest Betaalbare Alcohol- en Drugsrevalidatie in Thailand

Siam Rehab is het meest betaalbare centrum voor drug- en alcoholrevalidatie in Thailand, mogelijk zelfs ter wereld. Het feit dat we voordeliger zijn dan andere centra betekent niet dat we minder effectief zijn of lagere kwaliteit bieden; het betekent simpelweg dat we niet puur voor het geld gaan.

Het programma bij Siam is even goed, zo niet beter dan dat van veel centra die we op tv zien. Ons doel is om een luxe revalidatiecentrum te zijn, met eersteklas behandeling en accommodaties tegen de laagst mogelijke kosten, terwijl we nog steeds alle voorzieningen en behandelingen bieden die je in duurdere centra vindt.

2: Kleiner is Beter

Wij geloven dat als het gaat om verslavingsbehandeling, kleiner beter is. In een groot centrum is het gemakkelijk om te verdwalen in de menigte, en er is niets minder persoonlijk dan in een groep te zitten waar meer dan 40 mensen zijn en de counselor zoveel patiënten heeft dat ze constant hun notities moeten raadplegen om te onthouden wie wie is.

Bij Siam accepteren we slechts 25 cliënten tegelijk, en het centrum heeft meer het gevoel van een familiale omgeving. De relaties en banden die hier worden ontwikkeld, duren een leven lang. De cliënten en het personeel werken samen, eten samen en het hele programma is bedoeld om meer op een familie te lijken dan op een kliniek.

De faciliteit heeft echter de grootste hoeveelheid land en tuinen van alle centra in Thailand. Gelegen op 30 hectare aangelegde tuinen zijn er veel plekken waar je alleen kunt zijn, een boek kunt lezen of gewoon kunt reflecteren op de veranderingen die je ondergaat.

3: Holistische, Op Bewijs Gebaseerde Revalidatie

Bij Siam geloven we dat een persoon meer is dan alleen hun verslaving. Alleen stoppen met drinken of drugs gebruiken is waarschijnlijk niet erg effectief; er is een holistische benadering van behandeling nodig waarbij je zowel de geest, het lichaam en de geest behandelt. Om dit te bereiken gebruiken we niet alleen een verslavingsbehandelingsprogramma, maar combineren we dit ook met cognitieve gedragstherapie (CBT), mindfulness-meditatie, yoga en programma’s voor fysieke fitheid. Dit behandelt niet alleen de verslaving, maar geeft mensen ook tools die ze in de toekomst kunnen gebruiken om schoon en nuchter te blijven, terwijl ze ook een kwalitatief en gelukkig leven kunnen leiden zonder de behoefte aan stemmingsveranderende stoffen.

4: Verslavingsconsulenten Die Er Zelf Geweest Zijn

De consulenten bij het Siam Rehab Centre hebben allemaal een verleden van verslaving. Waarom is dit belangrijk? Wanneer je met een consulent over je problemen praat, begrijpen ze wat je hebt doorgemaakt, maar nog belangrijker is dat ze weten hoe ze na de behandeling nuchter moeten blijven, ze doen dat elke dag van hun leven. Siam Rehab is werkelijk een centrum waar verslaafden andere verslaafden helpen. We gaan echter nog een stap verder, onze consulenten hebben ook de opleiding en ervaring in counseling om hun dagelijkse leven in herstel te ondersteunen.

5: Een Verbluffend Mooie Locatie

Siam Rehab is niet alleen ongelooflijk waar voor je geld, het is ook gelegen op een ongelooflijke locatie. Gelegen op een groot stuk land in een afgelegen deel van de jungle, is het Siam Centrum een geweldige plek om te herstellen van verslaving. Met een sportveld, basketbalveld, boksgym, spinninggym, zwembad, mediaruimte, uitgestrekte verzorgde tuinen, koivijvers en veel afgelegen en privé zitgedeeltes waar je naartoe kunt gaan om te reflecteren of een boek te lezen, biedt Siam je een geweldige omgeving om te genezen.

6: Medische Voorzieningen van Wereldklasse

Hoewel Siam Rehab zelf geen medische faciliteit is, is er slechts een korte rit van het centrum verwijderd een eersteklas privéziekenhuis om aan de behoeften van onze cliënten te voldoen. Het ziekenhuis is een volledig uitgerust medisch ziekenhuis dat wordt geëxploiteerd door de grootste keten van privéziekenhuizen in Zuidoost-Azië. Een groot percentage van de patiënten dat de Bangkok Hospital Group gebruikt voor hun medische behoeften, reist speciaal naar Thailand voor behandeling bij deze groep. Bij Siam nemen we de gezondheidszorgen van onze cliënten serieus en werken we alleen met goed opgeleide en gekwalificeerde medische artsen.

7: Gemakkelijke Reisverbindingen

Chang Rai ligt in het uiterste noorden van Thailand en is eenvoudig te bereiken met een aansluitende vlucht van 1 uur en 15 minuten vanuit Bangkok. De meeste mensen die vanuit hun thuisland aankomen, zullen in Bangkok overstappen voor de verdere reis. Er zijn meer dan 10 vluchten per dag vanaf de luchthavens BBK en DMK.

8: Alle Privékamers

Siam Rehab begrijpt dat jouw privacy belangrijk is en daarom krijgt elke cliënt een eigen privékamer te midden van de tuinen in een prachtige tropische omgeving.

Elke kamer heeft een eigen badkamer, airconditioning, warm water, koelkast, kluisje, bureau of werktafel, snelle WiFi-internetverbinding en een balkon.

Het personeel maakt alle kamers regelmatig schoon, verschonen beddengoed en haalt en brengt jouw wasgoed.

De kamers bij Siam Rehab zijn schoon, comfortabel en goed onderhouden.

 

9: Geweldige Weekenduitstapjes

Revalidatie is hard werken; mensen komen niet naar ons voor een luxe vakantie, maar om ingrijpende veranderingen in hun leven aan te brengen. Jaren van drugs- of alcoholmisbruik worden niet in één dag “genezen”, en er is geen snelle oplossing, het is hard werken. Toch kan niemand 8 uur per dag, 7 dagen per week therapie volgen.

Op maandagen nemen we een pauze van de behandeling en gaan we op excursie om enkele van de bezienswaardigheden in dit prachtige deel van de wereld te verkennen. Deze uitstapjes kunnen bestaan uit olifantentochten, fietstochten door het lokale natuurreservaat, bezoeken aan werelderfgoedsites, enz. Er zijn eindeloos veel dingen te doen in Chiang Rai, en tijdens verslavingsbehandeling is er geen reden om geen gebruik te maken van deze kansen.

10: Toegang tot de Buitenwereld

Bij Siam Rehab begrijpen we dat je andere verantwoordelijkheden hebt en geliefden met wie je contact moet houden. Om dit te vergemakkelijken, hebben we overal in het centrum snelle glasvezelinternetverbinding en hebben cliënten toegang buiten therapie-uren. We nemen je telefoons, laptops, enzovoort niet van je af. We vragen alleen dat je ze niet meeneemt naar therapiesessies.

Bij het kiezen van een rehabilitatiecentrum voor alcohol of drugs in Thailand, denk aan Siam Rehab Thailand Centre als je eerste en beste keuze voor verslavingsbehandeling in Azië. Bel vandaag nog, we zijn hier om te helpen.