Voorzieningen Siam Rehab

Siam Rehab Thailand at Dawn

De Faciliteiten van ons Resort

Het Siam Rehab behandeling centrum ligt buiten de stad Chiang Rai, in Noord-Thailand. Siam Rehab heeft resort-achtige faciliteiten, met eetgelegenheden binnen en buiten, een rookgedeelte en verschillende groeps kamers en 1-1 sessie ruimtes.

We hebben deze locatie ontworpen voor uw behandelingsprogramma, met meerdere afgeschermde zitgedeeltes waar u een boek kunt lezen of rustig kunt nadenken.

We hebben ook een fitnessprogramma waarbij u twee keer per week gebruik kunt maken van een volledig uitgeruste fitnessruimte en een zwembad, en dagelijks kunt lopen/rennen in een landelijke omgeving.

Mobiele Telefoon en Internet

We hebben gratis breedband Internet in het hele resort, en het mobiele 4G telefoonnetwerk is betrouwbaar, met een zendmast vlakbij (simkaarten kunt u kopen bij de plaatselijke supermarkt).

Excursies en Bijeenkomsten in Chiang Rai

Regelmatig maken we een uitstapje naar de AA en NA bijeenkomsten in de stad, en verkennen we de culturele activiteiten tijdens onze excursies op zondag.

Eten en Drinken

We hebben een volledig geoutilleerde keuken waar onze Chefs Toi en Op met hun team regelmatig heerlijke en gezonde Thaise en Westerse gerechten en vismaaltijden bereiden, met lokale ingrediënten om er zeker van te zijn dat alles zo vers en gezond mogelijk is. Wij kunnen voorzien in alle dieetwensen en voorkeuren.

Siam Rehab Faciliteiten, Voorzieningen, Accommodatie

Tropisch Klimaat en Airconditioning

Omdat we gelegen zijn in Noord-Thailand zijn we gezegend met zo ongeveer het beste weer in Azië, met koele avonden en als het soms wat aan de warme kant is, dan beschikken we over airconditioning, zowel in de publieke ruimtes als in alle comfortabele privé slaapkamers.

Prachtige Landelijke Ligging in Chiang Rai

Verspreid over bijna 2 hectare met prachtig verzorgde tuinen is het Siam Rehab behandeling centrum absoluut een plek waar u kunt genezen, waar u zich verbonden kunt voelen met de natuur, en innerlijke rust kunt vinden als de start van een plezierig leven op weg naar uw herstel.

Siam Rehab Faciliteiten, Voorzieningen, Accommodatie