Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Veel Gestelde Vragen

Siam Rehab is een afkickkliniek en biedt verslavingszorg aan in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving. Hier vind je enkele veel gestelde vragen, mocht je nog andere vragen hebben? Neem dan hier contact met ons op.

Veel Gestelde Vragen

Hieronder enkele van de veel gestelde vragen over Siam Rehab en het behandelprogramma.

Ja, als je partner naar Siam Rehab wil komen is dat mogelijk. Wij kunnen eventueel advies geven over waar je partner kan overnachten in de buurt of helpen bij het vervoer van en naar Bangkok.

Kijk op de Aanmeldpagina voor een overzicht van wat je mee moet nemen.

Aftershave en mondwater met alcohol, drugs en alcohol en medicijnen waarvoor je geen doktersrecept van hebt. Breng de medicijnen, waarvoor je wel een doktersrecept heeft, mee in verzegelde verpakking met het originele recept bijgevoegd.

Ja, op voorwaarde dat je alles zelf regelt en je hoofdbehandelaar akkoord gaat. Wel raden we af om in de eerste twee weken van je verblijf bezoek te ontvangen.

Ja, je kan gerust boeken meenemen.

Nee, maar Dr. Nattapatt Sukkhosawat, MD. of Dr. Mark in het kort, is regelmatig in onze kliniek aanwezig en voor noodgevallen is er op 5 minuten afstand een ziekenhuis. Dr. Mark heeft een specialisatie in verslavingsgeneeskunde en zal indien nodig voor jouw medicijnen zorgen. Hij werkt meestal vanuit zijn kliniek op slechts 5 minuten van Siam Rehab en is op vaste tijden aanwezig op de kliniek en daarbuiten ook wanneer nodig. Via Dr. Mark kunnen we je ook helpen met de medische detox wanneer dat nodig is, hetzij ambulant in Siam Rehab of indien nodig in het ziekenhuis.

Wanneer je start met het behandelprogramma wordt je eerst door een arts of een psychiater onderzocht, aan de hand van dit onderzoek zal de arts, indien nodig, medicijnen voorschrijven.

Gerelateerde artikelen