Bel of WhatsApp ons op +31 619 234 586
siam rehab logo

Siam Rehab - Maaltijden

Siam Rehab is een afkickkliniek in het buitenland (Thailand) waar je kan afkicken van jouw verslaving. Siam Rehab heeft voor zijn patiënten heerlijke verse en gezonde maaltijden, bereidt door chef kok Sinne. De maaltijden worden bereid met lokale ingrediënten, vaak nog dezelfde dag geoogst.

Gezond eten bevordert je herstel

We weten dat eten belangrijk is en voor veel mensen een hoogtepunt van de dag. De keuken van Siam Rehab wordt geleid door Sine, onze chef-kok , die voordat hij de keuken van Siam Rehab overnam, vele jaren ervaring heeft als kok bij enkele van de beste restaurants van Australië.

Het merendeel van het keukenpersoneel komt uit de omgeving van Siam Rehab en weten daardoor waar je het beste verse vis, vlees etc. kan kopen. Een dag voor Sine en zijn keukenpersoneel begint dan ook in de ochtend op de markt in het lokale dorp, waar de lokale boeren hun producten komen verkopen.

Lokaal, vers en duurzaam voedsel

We doen dit om een aantal redenen, Siam Rehab gelooft in het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het hebben van een zo de klein mogelijke ecologische voetafdruk. Door zoveel mogelijk van onze ingrediënten lokaal te kopen, wordt er geen geld en natuur verspilt aan vervoer. En niet te vergeten: de maaltijden smaken beter omdat de ingrediënten nog dezelfde ochtend werden geplukt en middags bij de lunch al in de maaltijden zijn verwerkt.

Onze rijst wordt dus niet gekocht van een groot internationaal bedrijf maar het rechtstreeks van de lokale boer. Voor Westerse ingrediënten zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de grotere toeleveranciers maar waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk lokaal en vers voedsel aanschaffen.

Voorbeeld uit onze keuken

Hier is een kleine greep uit wat onze keuken te bieden heeft: pittige papajasalade, bbq kip en kip vleugels, loempia’s, gestoomde vis, penne pasta, groene curry, pad thai, pizza, verse salades, saté.

Gerelateerde artikelen