Chiang Rai, Thailand

Siam Rehab ligt op ongeveer 20 minuten van de luchthaven van Chiang Rai en 30 minuten van de stad, in een landelijke, vredige en rustige omgeving. Het is de perfecte locatie om te focussen op ons programma voor het behandelen van verslavingen, terwijl tegelijkertijd uitstapjes in de omgeving en fitness-activiteiten ons verbonden houden met de omliggende natuur.

Chiang Rai is de perfecte locatie voor een afkickkliniek, omdat de stad niet zoals Bangkok, Phuket, Koh Samui, Chiangmai en Pattaya zijn, waar drugs en alcohol overal te vinden is. Chiang Rai trekt niet te veel toeristen aan en de toeristen die naar Chiang Rai komen zijn opzoek naar rust en ruimte. Het is simpel gezegd een andere omgeving; het authentieke Thailand, en dat is precies wat nodig is voor mensen die in het beginstadium van hun herstel van verslaving zitten. Toen Siam Rehab nog op het eiland Koh Samui was gevestigd, merkten we dat veel van onze cliënten er moeite mee hadden dat ze middenin een feest locatie zaten. En precies om die reden zijn we verhuisd naar Chiang Rai; ook konden we onze prijzen toen verlagen vanwege de lagere kosten hier in het landelijk Chiang Rai.

Hoe Komt U in Chiang Rai

De internationale luchthaven Chiang Rai ligt op 75 minuten vliegen van Bangkok (BKK) met dagelijks tientallen vluchten van en naar Bangkok. Indien gewenst kan iemand van ons team de cliënten ontmoeten op de luchthaven van Bangkok en hen begeleiden naar de aansluitende vlucht, alsmede de taxiservice regelen naar onze afkickkliniek in Chiang Rai. Veel mensen maken hun eigen vluchtplanning helemaal tot aan Chiang Rai, maar het kan voorkomen dat het gewoon beter uitkomt om gebruik te maken van onze betrouwbare gidsen voor die aansluitende vlucht, ook voor uw (of uw families) eigen gemoedsrust.

Mae Fah Luang - Chiang Rai International Airport (CEI)

Mae Fah Luang–Chiang Rai International Airport heeft vluchten vanaf de beide luchthavens van Bangkok:

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Chiang Rai International Airport zijn:

Air Asia, Lion Air, Thai Smile (onderdeel van Thai Airways), en Thai Viet Jet zijn allemaal budget luchtvaartmaatschappijen met veel aansluitende vluchten in de hele regio.

Soms is het nodig, bij een aansluitende vlucht vanuit Bangkok, om van luchthaven te veranderen, van Don Muang – DMK naar Suvarnabhumi – BKK of andersom. Wij raden u aan om de hele boeking uitsluitend via één luchthaven te laten lopen. Is dat echter niet mogelijk, dan is er een gratis shuttlebus beschikbaar tussen de luchthavens.

CEI Chiang Rai International Airport