Weekprogramma in Siam Rehab Thailand

Doorsnee Dag Siam Rehab

Op een gewone dag in Siam Rehab wordt u gewekt om 06:45 uur in de morgen, tenzij iemand zich in de detox fase bevindt. De groepsbijeenkomst in de ochtend is een check-in en planning sessie om iedereen in te lichten over de activiteiten en sessies van de dag. Na het ontbijt doen we de ochtendoefeningen of een meditatiesessie, gevolgd door de eerste twee groepssessies van de dag, voor de lunch.

Na de lunch participeert iedereen in hun derde groep van de dag. De onderwerpen zijn telkens anders, afhankelijk van welke dag het is. Na de laatste groepstherapie sessie van de dag staat er ofwel 1-op-1 counseling ofwel massagetherapie op de agenda. We doen ook groepsoefeningen in de middag en voor het diner. Op woensdag hebben we een gastspreker voor het diner. Allemaal doen we een paar keer per week mee aan bijeenkomsten met de lokale gemeenschap. ‘s Avonds hebben we vrije tijd, film- of spelletjesavonden, en dan gaat om 22:00 uur het licht uit.

De Weekenden in Siam Rehab

De weekenden zijn anders; na een drukke en productieve 5-daagse werkweek hebben we allemaal wel een beetje rust verdiend. Zaterdags hebben een verkort programma. Zondags organiseren we uitstapjes en lunchen we buiten de deur, gaan we fietsen in de bergen, naar de watervallen in het National Forest Reserve etc. Mocht het weer tegen zitten dan gaan we bijvoorbeeld bowlen of naar de bioscoop.

Het programma in Siam Rehab is intensief en veelomvattend, maar het is tegelijkertijd ook flexibel zodat het aangepast kan worden aan de individuele behoeften van de cliënt. Terwijl we een wekelijks standaardprogramma hebben zoals boven beschreven, wordt elk programma aangepast aan de speciale eisen van onze cliënten. Onze filosofie is dat herstel zo leuk mogelijk moet zijn door onze cliënten bezig te houden en hen er direct bij te betrekken. Niemand kan 8 uur per dag therapie ondergaan, en daarom vullen we de rest van de tijd op met plezierige en interessante activiteiten die onze cliënten niet gauw zullen vergeten.

Siam Rehab biedt een met zorg ontwikkeld, effectief programma aan om verslaving te behandelen, in een tropische omgeving. Het is een vol programma, en de dagen zijn druk, maar er is nog steeds voldoende tijd om te ontspannen en rustig na te denken over de veranderingen in uw leven nu u eenmaal naar Siam Rehab bent gekomen.

Primaire Behandeling – Week 1-4

NB: programma kan gewijzigd worden

Secundaire Behandeling – Week 5-12

NB: programma kan gewijzigd worden