Voorwaarden en Bepalingen

De volgende voorwaarden en bepalingen zijn van toepassing op de Siam Rehab Programma's

Voorzieningen Behandelingsprogramma's

Inbegrepen in onze behandelingsprogramma's zijn overnachtingen, maaltijden, excursies, therapeutische massage, toegang tot de fitnessruimte en het zwembad, alsmede een team van ervaren, professionele therapeuten en ondersteunend personeel die een hoog niveau van comfort en zorg verlenen. Eigenlijk is het enige wat niet is inbegrepen uw zakgeld voor sigaretten (indien u rookt), vliegtickets naar Chiang Rai, ziekenhuisopname indien nodig, visum verlenging en behandeling van en medicijnen voor bestaande of niet-detox gerelateerde gezondheidsproblemen en een verplichte reis verzekering

Detox en Medicijnen Voorwaarden en Bepalingen

  • Siam Rehab dekt de kosten van uw eerste doktersbezoek, evenals wekelijkse controle met hem, Siam Rehab DEKT NIET de kosten van de medicijnen, u moet de nodige medicijnen direct bij het kantoor van de arts afrekenen.
  • Medicijnen en behandeling voor andere condities is niet inbegrepen, zoals bloeddruk medicijnen, medicijnen voor diabetes, antidepressiva, etc. Wij raden u dan ook aan om voor de periode van opname medicatie mee te nemen voorgeschreven door uw huisarts in Nederland.
  • Behandeling tijdens opname; in een ziekenhuis, wordt niet gedekt door Siam Rehab en u wordt direct gefactureerd door het ziekenhuis. (Verreweg de meeste cliënten hebben geen opname nodig).
  • Cliënten worden opgenomen bij Siam Rehab als het hun doel is om geheelonthouding van onnodige geestverruimende middelen te bewerkstelligen. Cliënten mogen geen methadon of benzodiazepines blijven gebruiken tijdens de gehele behandeling bij Siam Rehab.
  • Zelfs als het is voorgeschreven door een dokter in het thuisland, moeten alle medicijnen die ingenomen worden voor detox of andere condities bij Siam Rehab, goedgekeurd worden door Dr. Mark.

Meer over Detox en Medicijnen bij Siam

Eerlijk Restitutiebeleid bij Siam Rehab

Bij Siam Rehab accepteren wij alleen cliënten in het programma die toegewijd zijn aan herstel en hun levensstijl willen veranderen. Wij handhaven ook de laagste tarieven, tegen de laagst mogelijke kosten, om zo de mensen te helpen, afgezien van hun financiële situatie. Om onze tarieven zo laag mogelijk te kunnen houden voor de kwaliteit van het aangeboden programma, moeten wij kunnen rekenen op onze cliënten. Een annulering kan de haalbaarheid van het programma beïnvloeden. Als u boekt bij Siam Rehab kan de aanbetaling niet terugbetaald worden, omdat dit uw plaats in het programma garandeert en andere potentiële cliënten geweigerd moeten worden. Het resterende bedrag moet voldaan worden bij aankomst. Als om de één of andere reden een cliënt weg wil binnen de eerste vijf dagen na aankomst, dan wordt 50% van het betaalde bedrag terugbetaald. Desondanks zal Siam Rehab nooit een cash terugbetaling doen, omdat het in bezit hebben van een aanzienlijke hoeveelheid geld in Thailand tot allerlei problemen kan leiden. Uw terugbetaling wordt aan u overgemaakt in uw land van herkomst, zodra u veilig thuis bent.

  • NB: wij hebben toestemming nodig van de Inkomstenbelasting om terugbetalingen over te maken aan u zonder belasting te hoeven betalen over die stortingen. Dit kan soms 1 tot 2 maanden duren.

In sommige uitzonderlijke gevallen kan een cliënt ontslagen worden zonder een terugbetaling. Dit wordt uitsluitend gedaan als er serieuze regels overtreden worden of bij crimineel gedrag. Enkele voorbeelden zijn: gevonden worden onder invloed, of als u niet-voorgeschreven medicijnen inneemt tijdens de revalidatie, gewelddadig gedrag tegenover een cliënt of personeelslid. Ook het in bezit hebben van alcohol, illegale drugs of niet-voorgeschreven medicijnen, en het hebben van een seksuele relatie met een andere cliënt zijn redenen dat u uw betaling niet terugkrijgt.

Niet Verschijnen of Late Aankomst

Als u geboekt bent heeft voor het Siam Rehab programma en u arriveert niet op de gereserveerde datum, zonder dit van tevoren aan te geven bij het Siam Rehab management, dan gaat u ermee akkoord dat alle voorwaarden en bepalingen die hierboven genoemd zijn, toegepast kunnen worden alsof u gearriveerd bent op de verwachte dag, inclusief de terugbetalingsregeling etc. Uw programma zal beginnen op de dag van uw verwachte aankomst en uw voltooiingsdatum zal dat weergeven.

NB: Alle terugbetalingen moeten overeengekomen worden voor het ontslag en vertrek van Siam Rehab. Latere verzoeken na vertrek van de cliënt worden niet overwogen.