Kosten Opname Siam Rehab

Bij Siam Rehab laten we maximaal 22 cliënten tegelijkertijd toe. We zijn ervan overtuigd dat kleiner is beter. Dit garandeert een persoonlijke aanpak van uw behandeling bij ons in een familiaire omgeving, waar cliënten zich niet verloren voelen in de massa. Voor het niveau van de aangeboden behandeling biedt Siam Rehab het meest betaalbare programma dat u kunt vinden, en zeker de beste zorg voor uw geld!

Primaire en Secundaire Fase

Siam Rehab biedt twee verschillende fases aan. Het primaire programma is een standaard 4-weekse (28 dagen) eerste-stap programma. De secundaire fase is nog eens 4 of 8 weken extra met een voortgezette behandeling dat dieper ingaat op de fundering om nuchter en clean te blijven. De secundaire fase vindt plaats op dezelfde residentiële plek. Mensen die kiezen voor een langer verblijf hebben bewezen meer kans op langdurig herstel.

Vaak zijn mensen bezorgd dat ze OK zijn zolang ze onder medisch toezicht staan ver weg van hun gebruikelijke omgeving op een veilige plek, maar zijn ze bang wat ze gaan doen als ze eenmaal weer thuis zijn. Wij bieden gestructureerde primaire zorg aan die onze cliënten in eerste instantie nodig hebben, en brengen hen vervolgens onder in het secundaire behandelingsprogramma. Onze cliënten krijgen dan meer vrijheid, en de mogelijkheid om naar buiten te gaan met een groepsverwant, waar ze blootgesteld worden aan het normale leven buiten onze kliniek. Gedurende deze overgangsfase hebben onze cliënten toegang tot ons volledige ondersteuningsnetwerk in de kliniek, terwijl zij proberen weer te integreren in het alledaagse leven voor een aantal uren per week buiten de kliniek.

Wat is Allemaal Inbegrepen in de Prijs van ons Behandelingsprogramma

Ons behandelprogramma is inclusief privé-hotelkamer, alle maaltijden, excursies, therapeutische massages, toegang tot de fitnessruimte en het zwembad, een team van ervaren professionele counselors en ondersteunend personeel die garant staan voor een hoge mate van comfort en zorg. Eigenlijk zijn de enige zaken die niet inbegrepen zijn: zakgeld voor sigaretten (als u een roker bent), de vliegtickets naar Chiang Rai, verplichte reisverzekering, opname in een ziekenhuis (indien nodig), kosten verlenging visum (indien nodig) en medicijnen (indien nodig).

Hoe te Betalen

Een aanbetaling voor ons behandelprogramma is vereist zodra u toegelaten wordt in ons programma. Deze aanbetaling kan eenvoudig worden gedaan met uw creditcard via PayPal. U heeft geen PayPal rekening nodig om met PayPal te kunnen betalen, en wij ontvangen uw creditcard gegevens niet. Dit is de veiligste manier om uw programmakosten internationaal te betalen. Indien gewenst kunt u ook betalen via een directe overboeking; laat het ons even weten, en dan stellen wij een rekening op met alle noodzakelijke informatie voor de betaling. - Als u bent toegelaten dient u een aanbetaling te doen van Euro 1.500, en het restbedrag moet voldaan worden bij aankomst. - 7% BTW – de Thaise BTW is inbegrepen in de prijs. Zodra u bent toegelaten in ons programma stuurt ons opnameteam u een rekening voor de aanbetaling; uw bungalow kan niet bevestigd worden totdat deze aanbetaling is voldaan.

Restitutieregels bij Siam Rehab

Siam Rehab laat uitsluitend cliënten toe in het programma die echt willen veranderen, en er 100% voor willen gaan. We houden bovendien onze prijzen zo laag mogelijk zodat we iedereen kunnen helpen, ongeacht zijn of haar financiële situatie. Om onze prijzen zo laag te kunnen houden voor de kwaliteit van het aangeboden programma, moeten we kunnen rekenen op onze cliënten, en niet dat ze afzeggen op het laatste moment. Indien u een boeking maakt bij Siam Rehab, dan kan de aanbetaling niet gerestitueerd worden, omdat deze betaling uw plaats in het programma garandeert, en wij andere potentiële cliënten zodoende niet kunnen toelaten. Het restbedrag van de betaling moet worden voldaan bij aankomst. Als een cliënt om wat voor reden dan ook ervoor kiest om binnen 5 dagen na aankomst weer te vertrekken, dan wordt 50% van het betaalde bedrag terugbetaald op de oorspronkelijke bankrekening of gebruikte creditcard. Wij geven uit veiligheidsoverweging geen contant geld mee aan de cliënt mocht hij/zij besluiten om binnen 5 dagen te vertrekken. In enkele extreme gevallen kan een cliënt ontslagen worden zonder dat er een terugbetaling plaatsvindt. Dit wordt alleen gedaan als er belangrijke huisregels worden overtreden, of bij crimineel gedrag. Een paar voorbeelden: u bent onder invloed of gebruikt niet-voorgeschreven medicijnen in het centrum, u gebruikt geweld jegens een andere cliënten of personeelsleden, u bent in het bezit van alcohol of illegale drugs of niet-voorgeschreven medicijnen, of u heeft een seksuele relatie met een andere cliënt.

Waarom Siam Rehab Zo Betaalbaar Is

Wij zijn erg betaalbaar in vergelijking met de meeste andere klinische programma’s. Te mooi om waar te zijn? Het is eigenlijk heel eenvoudig. Wij focussen op wat nodig is voor een effectieve behandeling, een essentieel Minnesota model dat we hebben gemoderniseerd met Cognitieve Gedrag Therapie, therapie met behulp van paarden, fysieke fitness, gezond eten, excursies, en een geweldige locatie ver weg van alle verleidingen. Onze faciliteiten zijn uitstekend (airconditioning, wifi etc.), en de tropische tuinen zijn prachtig aangelegd en rustgevend. We zijn ervan overtuigd dat juist die kleine groepen de sleutel is voor uw herstel. Omdat we gesitueerd zijn in Chiang Rai, Thailand, zijn onze kosten lager, terwijl we u tegelijkertijd veel waar voor uw geld bieden. Wij hebben alles in huis wat u nodig heeft voor een succesvol herstel.