Keuken en Maaltijden

De Keuken en Maaltijden van Siam Rehab

Siam Rehab Thailand - Keukenpersoneel

Voeding is Belangrijk

We weten dat voeding belangrijk is, en dat eten één van de hoogtepunten van iemand’s dag kan zijn. De meeste medewerkers in onze keuken komen uit de lokale bevolking en kennen al de beste plekken om verse streekproducten, vlees, vis enz. te krijgen. Een dag voor ons keukenpersoneel begint gewoonlijk op de ochtendmarkt in het lokale dorp, waar de boeren uit de buurt hun verse producten komen verkopen.

Lokaal, Vers, Duurzaam Voedsel

Wij doen dit om de volgende redenen: Siam Rehab gelooft in het ondersteunen van de lokale gemeenschap, en het hebben van de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. Door zoveel mogelijk van ons eten te betrekken uit de omgeving, helpen we om de verspilling van het vervoer per vrachtwagen en schip over duizenden kilometers te voorkomen. Echter, misschien nog wel belangrijker voor u is het feit dat het gewoon beter smaakt als het ‘s ochtends is geoogst en ‘s middags op uw lunchbord ligt.

Als gevolg hiervan kopen we onze rijst niet van een grote internationale onderneming, maar kopen we het direct van de boer in onze straat. Ook onze groenten komen van de kweker aan de andere kant van de straat. Uiteraard zijn we voor sommige spullen wel aangewezen op de groothandel, speciaal voor onze westerse gerechten, maar allles wat we ter plekke vers kunnen krijgen, kopen we dan ook lokaal.

Enkele Voorbeelden uit onze Keuken

Hier is een kort overzicht van wat onze keuken biedt: pikante papaya salade, Thaise barbecue kip en kippevleugeltjes, vegetarische loempia’s, gestoomde vis, pasta's, groene-kerriegerechten, Thaise bami, pizza's, verse salades, saté. etc.