10 Redenen om te Kiezen voor Siam Rehab Thailand

Wanneer iemand kampt met een drugs- of alcoholverslaving en uiteindelijk besluit om een verslavingsbehandeling te overwegen, dan kan hij of zij overweldigd worden door het grote aantal beschikbare mogelijkheden. Zodra ze contact opnemen met de verschillende centra, worden ze geconfronteerd met lange wachtlijsten en hoge prijzen. De hele oefening wordt meer een proces van eliminatie, totdat ze het beste centrum vinden voor hun behoeften dat hen ook nog eens kan accepteren binnen hun planning. Maar er zijn opties bij het overwegen van alcohol- en drugsrehabilitatie in Thailand. Hier zijn een paar top redenen waarom cliënten Siam Rehab kiezen boven andere beschikbare centra.

1: De meest betaalbare Alcohol- en Drugs afkickkliniek in Thailand

Siam Rehab is het meest betaalbare alcohol- en drugs afkickkliniek centrum in Thailand, of misschien wel van de wereld. U kunt onze huidige prijzen nalopen. Juist omdat wij betaalbaarder zijn dan andere centra in de wereld, betekent niet dat we minder effectief zijn of van lagere kwaliteit; het betekent gewoon dat we dit niet puur voor geld doen. Het programma bij Siam Rehab is net zo goed als, of zelfs beter dan, bij de vele centra die we op televisie zien. Ons doel bij Siam Rehab is om een luxueuze verslavingskliniek te zijn met eersteklas behandelingen en accommodatie tegen de laagst mogelijke prijzen die we kunnen bieden, terwijl we toch alle voorzieningen en behandelingen bieden die u in duurdere centra vindt.

2. Kleiner is Beter in Verslavingsbehandeling

Bij Siam Rehab geloven we dat kleiner beter is, als het aankomt op verslavingsbehandeling. In een groot centrum is het gemakkelijk om op te gaan in de menigte en niets is minder persoonlijk dan het zitten in een groep van meer dan 40 mensen. De hulpverleners hebben dan zoveel cliënten tegelijk, dat ze steeds moeten nagaan in hun aantekeningen wie wie is. Bij Siam Rehab accepteren wij slechts 20 cliënten tegelijk en het centrum is meer een familie omgeving. De relaties en banden die hier ontstaan, zijn voor het leven. De cliënten en het personeel werken samen, eten samen en het hele programma is meer bedoeld als een familieaangelegenheid dan een kliniek.

3. Holistische, Aantoonbare Herstel

Bij Siam Rehab geloven wij dat een persoon meer is dan alleen zijn verslaving. Het gewoon stoppen met drinken of het gebruiken van drugs zal hoogstwaarschijnlijk niet erg effectief zijn. Een holistische aanpak van behandeling is nodig, waarbij men verstand, lichaam en geest behandelt. Om dit te bewerkstelligen gebruiken wij niet alleen een stappen-programma, maar wij combineren het met (CGT) cognitieve gedragstherapie, mindfulness meditatie, yoga en fysieke gezondheidsprogramma's. Dit behandelt niet alleen de verslaving, maar geeft mensen hulpmiddelen die zij in de toekomst kunnen gebruiken om drugs- en alcoholvrij te blijven. Zo kunnen zij een kwalitatief hoogwaardig en gelukkig leven leiden zonder de behoefte aan geestverruimende substanties.

4. Drugs- en Alcoholverslaving Therapeuten die Weten Wat Het Is

De counselors, of hulpverleners, bij Siam Rehab hebben allemaal een verslavings- geschiedenis. Waarom is dit belangrijk? Wanneer u praat met een counselor over uw problemen, dan begrijpen zij wat u heeft meegemaakt en nog belangrijker, zij weten hoe u drugs- en alcoholvrij kunt blijven na de behandeling; zij maken dit dagelijks mee. Siam Rehab is echt een centrum waar verslaafden de verslaafden helpen. Wij gaan echter nog een stap verder: onze hulpverleners zijn opgeleid en ervaren in counseling, gepaard met hun dagelijks leven in herstel.

5. Ongelofelijk Mooie Omgeving

Niet alleen biedt Siam Rehab ongelofelijk veel waar voor uw geld, het ligt ook nog eens op een geweldige locatie. Gelegen op een groot stuk land op een afgelegen plek in de jungle, is het Siam Rehab Center een geweldige plek om te herstellen van verslaving. Met sportvelden, tafeltennistafels, tv-kamer, ruime mooi aangelegde tuinen, en vele afgeschermde privé-zithoeken, waar u kunt relaxen of een boek lezen, biedt Siam Rehab u een geweldige omgeving om te herstellen.

6. Medische Faciliteiten van Het Hoogste Niveau

Omdat Siam Rehab geen medische faciliteiten heeft, kunt u op korte afstand een privé-ziekenhuis vinden van hoog niveau, dat aan alle wensen van onze cliënten voldoet. Het ziekenhuis is een volledig ingericht ziekenhuis, beheerd door de grootste keten van privé-ziekenhuizen in Zuidoost-Azië. Een enorm hoog percentage van de cliënten die deze ziekenhuisketen gebruikt voor hun medische behoeften, reist uitsluitend naar Thailand voor behandeling in juist deze keten. Bij Siam Rehab nemen wij de gezondheidsproblemen van onze cliënten serieus en werken we alleen met goed opgeleide artsen.

7. Gemakkelijke Reisverbindingen

Chiang Rai is gelegen in Noord-Thailand, en onze kliniek ligt in een afgelegen en rustig gebied. Ook de stad zelf is een reisbestemming van wereldklasse. Chiang Rai International Airport heeft vele directe vluchten vanuit Azië en er zijn ongeveer 10 vluchten per dag vanaf Bangkok. U kunt gemakkelijk op de luchthaven verblijven gedurende een comfortabele reisdag en iemand van Siam Rehab kan u dan ophalen in een privéauto om u naar het centrum te brengen.

8. Privékamers

Siam Rehab gelooft in de kracht van een groep soortgenoten als een extreem belangrijk onderdeel van residentiële herstelproces, maar wij begrijpen ook als sommige cliënten hun eigen ruimte nodig hebben. Dit is dan ook de reden dat elke cliënt zijn/haar eigen bungalow krijgt met eigen badkamer.

9. Geweldige Weekend Excursies

Alcohol- of Drugsrehabilitatie in Thailand is hard werken, mensen komen niet naar ons toe voor een luxe vakantie, maar om grote veranderingen aan te brengen in hun leven. Jarenlang drugs- en alcoholmisbruik is niet te genezen in een dag en er bestaat geen snelle oplossing,
het is nu eenmaal hard werken. Niemand kan 8 uur per dag, 7 dagen per week therapie volhouden. Op zondag nemen we dan ook een pauze en gaan we op excursie om een aantal plaatsen te bekijken in dit prachtige deel van de wereld. Deze excursies kan een olifanten trektocht zijn, fietsen door het lokale natuurreservaat, bezoeken aan een werelderfgoed-gebied, watervallen bezoeken, etc. Er is enorm veel te doen in Chiang Rai en er is geen reden om niet van deze mogelijkheden te profiteren wanneer u hier onder behandeling bent.

10. Een Verslavingsprogramma, Geen Vakantie

In tegenstelling tot sommige programma's in Thailand, is Siam Rehab gefocust op verslaving, wij zijn geen vakantieoord. De kliniek is comfortabel en wij respecteren onze cliënten. Bij Siam Rehab accepteren wij alleen mensen die beter willen worden en die zich willen focussen op hun behandeling. Om dit proces te vergemakkelijken moeten de cliënten hun mobiele telefoons en laptops inleveren gedurende de dag en hebben zij een aantal uren per dag in de avonduren toegang tot communicatie. Dit wordt gedaan als een heel belangrijk onderdeel van het therapeutische proces, zodat u zich kunt concentreren op uw verslaving en niet alle andere dingen, waar u te zijner tijd beter mee om kunt gaan als u eenmaal drugs- en alcoholvrij bent.